• 1394/06/22 - 10:56
  • تعداد بازدید خبر : 67
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
جلسه کارگروه پایش و ارزشیابی پزشک خانواده استان

جلسه کارگروه پایش و ارزشیابی پزشک خانواده استان

جلسه کارگروه پایش و ارزشیابی پزشک خانواده استان 

در تاریخ 15/6/94 با هماهنگی قبلی جلسه کارگروه پایش و ارزشیابی پزشک خانواده با حضور آقای دکتر نقی پور معاون محترم بهداشتی و آقای دکتر رحیمی معاون فنی و اعضاء کارگروه پایش برگزار گردید. در این جلسه که دو تن از پزشکان خانواده بهمراه کارشناس مسئول گسترش شهرستان رشت حضور داشتند به تفضیل در مورد نتایج پایش سه ماهه اول سال 94 و نقاط قوت و ضعف چک لیست بکار گرفته شده بحث و بررسی بعمل آمد

در ابتدا جناب آقای دکتر نقی پور در مورد اهمیت پایش و ملاکهای یک پایش خوب بیان داشتند که ؛ لازم است بیشتر به اهداف پایش که همانا ارتقاء سیسم است توجه شود و پایش ها سیستمیک باشد وبرای آنکه کمتر وقت پزشکان و مراجعین گرفته شود نیاز است که از تعداد واحدهای پایش کننده کاسته شده و برنامه به صورت ادغام یافته انجام شود.در هر ارزشیابی به وضعیت و شرایط توجه داشت که آیا شرایط لازم برای دسترسی به برنامه ها فراهم بوده است؟باید توجه داشت که همه ما عضو تیم سلامت هستیم  وباید در کنار هم بر مشکلات پیروز شویم .

پس از بحث و بررسی و استماع سخنان حاضرین در جلسه؛ موارد زیر جهت برنامه ریزی تصویب گردید.

1-      بازنگری مجدد چک لیست واصلاح آن

2-      تعدیل و کاهش تعداد افراد و واحدهای پایش کننده . برای این منظور نیاز است علاوه بر ادغام واحدهای پایش کننده پایش تیم سلامت را نیز در کنار یا بهمراه سایر پایشها انجام داد. این سبب میشود که از مراجعات مکرر به پزشک جهت پایش وی جلو گیری شود.

3-      مواردی از پاسخ های چک لیست پایش را میتوان از سایر واحدهای هر مرکزمثل بهداشت خانواده و یا مبارزه با بیماریها و یا برنامه نرم افزاری مرکزاستحصال کرد . بنابر این چک لیست نباید تنها ابزار پایش باشد.

4-      اگر چه پزشک به عنوان سر تیم سلامت پاسخگوی مسائل و مشکلات مربوط به جمعیت تحت پوشش خود است ولی در پایشها حتما سایر واحدهای زیر مجموعه پزشگ نیز باید پایش شده و پاسخگو باشند و در جاهایی که پرسنل و منابع لازم به حد کافی نداشته باشند لازم است موضوع  در ستاد و در کمیته پایش مطرح و تصمیم گیری شود.

5-      نمره و نتایج پایش در کمیته شهرستان با حضور مدیریت محترم شبکه ویا ریاست محترم مرکز بهداشت تجزیه و تحلیل و سپس نهایی شود.نقاط ضعف برنامه در این تجزیه و تحلیل جهت مداخله و اصلاح مشخص و اجرا شود.

6-      پس از هر پایش پس خوراند توسط ستاد شهرستان تهیه وبه مراکز بهداشتی و درمانی و واحدهای ستادی ذیربط ارسال شود.

7-      ضروری است از افراد توانمند در پایش استفاده شده تا در زمان پایش پس از شناخت مشکل راه حل نیز مشخص و اجرایی شود.

8-      یاد آور میشود که نتیجه پایش باید منجر به ارتقاء سیستم شود بنابر این هماهنگی کلیه اجزاء سیستم و تعامل مثبت آنها باهم میتواند به این هدف تحقق ببخشد.



 
  • گروه خبری : اخبار مرکز بهداشت رشت
  • کد خبر : 12155
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1394/06/22 10:56