شاخصهای مهم واحد بهداشت محیط |
|
|||||||
ردیف |
عنوان شاخص سال |
85 |
86 |
87 |
88 |
89 |
90 |
91 |
1 |
درصد خانوارهای روستایی که به آب آشامیدنی دسترسی دارند. |
47.0 |
56.7 |
59.0 |
60.3 |
65.0 |
72.9 |
78.4 |
2 |
درصد خانوارهای روستایی برخوردارازشبکه عمومی آب آشامیدنی |
25.8 |
32.9 |
36.3 |
37.2 |
39.2 |
42.3 |
43.8 |
3 |
درصد خانوارهای روستایی که آب آشامیدنی خود راباجوشاندن یاکلرینه نمودن تامین می کنند. |
41.0 |
37.9 |
35.1 |
39.0 |
39.0 |
39.0 |
36.0 |
4 |
درصد خانوارهای روستایی که دارای توالت بهداشتی هستند |
79.3 |
80.2 |
82.9 |
85.9 |
87.0 |
89.0 |
89.0 |
5 |
درصد خانوارهای روستایی که فضولات حیوانی خود را به روش بهداشتی جمع آوری ودفع می کنند |
25.0 |
47.0 |
47.5 |
61.8 |
61.8 |
63.2 |
71.0 |
6 |
درصد خانوارهای روستایی که زباله رابه روش بهداشتی دفع می کنند. |
56.1 |
63.4 |
71.9 |
75.2 |
77.6 |
81.8 |
83.0 |
7 |
درصد اماکن عمومی شهرستان که دارای معیار بهداشتی وبهسازی هستند. |
70.4 |
74.0 |
96.7 |
97.9 |
98.9 |
99.9 |
100.0 |
8 |
درصد مراکز تهیه وتوزیع وفروش موا دغذایی شهرستان که دارای معیار بهداشتی وبهسازی هستند. |
67.1 |
68.4 |
71.6 |
74.8 |
80.8 |
84.4 |
89.7 |
9 |
درصد متصدیان که دارای کارت معاینه پزشکی معتبر هستند.(درکل شهرستان) |
61.6 |
92.4 |
66.0 |
75.3 |
82.6 |
83.0 |
91.0 |
10 |
درصد نمونه های آب آشامیدنی که ازنظر آزمایشات باکتریو لوژی مطلوب بوده اند. |
95.0 |
94.5 |
96.1 |
96.3 |
98.6 |
99.0 |
99.0 |