گزارش فعالیت های بهداشت محیط در برنامه ی سلامت نوروزی
برنامه ی سلامت نوروزی تا پانزدهم فروردین 1396 به مدت 45 روز از ساعت هشت صبح تا ده شب در ساعت اداری و غیر اداری و روزهای تعطیل اجرا می گردد.
در بازدیدهای متعدد و گسترده در شهرستان رشت از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مشاهده نقص بحرانی و غیر قابل رفع در محل و عدم همکاری فرد صنفی (قرار دادن شیرینی تر از شب قبل در داخل یخچال خراب و خاموش در دمای محیط) شد و به دنبال آن پلمب قسمت و غیر فعال سازی بعضی از واحد صنفی صورت گرفت.بازرسی بهداشتی از رستوران های بین راهی در ایام کشیک نوروز تشدید یافته است . رعایت مقررات بهداشتی و کنترل نقاط بحرانی تولید و نگهداری شیرینی تر در یکی از قنادی های بزرگ رشت بررسی شد و تذکرات لازم داده شد .
نظر دهید