میزان دریافت نمک از همه منابع غذایی باید حداکثر 5 گرم در روز (معادل یک قاشق چایخوری) باشد.
میزان دریافت نمک از همه منابع غذایی باید حداکثر 5 گرم در روز (معادل یک قاشق چایخوری) باشد.
میزان دریافت نمک از
همه منابع غذایی باید حداکثر 5 گرم در روز (معادل یک قاشق چایخوری) باشد.
تجهیز و بازسازی خانه بهداشت ویشگاه ننک توسط یکی از خیرین شهرستان
تجهیز و بازسازی خانه بهداشت ویشگاه ننک توسط یکی از خیرین شهرستان
تجهیز و بازسازی خانه بهداشت ویشگاه ننک توسط یکی از خیرین شهرستان
گزارش کارگاه برنامه ریزی عملیاتی ویژه پزشکان خانواده جدید الورود –آذر ماه 93
گزارش کارگاه برنامه ریزی عملیاتی ویژه پزشکان خانواده جدید الورود –آذر ماه 93
گزارش کارگاه برنامه ریزی عملیاتی ویژه پزشکان خانواده جدید الورود –آذر ماه 93
دانش آموزان دختر متوسطه اول ودوم شهرستان رشت تحت پوشش برنامه مکمل یاری با مگا دوز ویتامین D قرار
دانش آموزان دختر متوسطه اول ودوم شهرستان رشت تحت پوشش برنامه مکمل یاری با مگا دوز ویتامین D قرار می گیرند.
دانش آموزان دختر متوسطه اول ودوم شهرستان رشت تحت پوشش برنامه مکمل یاری با مگا دوز ویتامین D قرار می گیرند.
ریاست دانشگاه در بازدید سرزده از مرکز بهداشتی درمانی شماره 13 رشت مراسم آغازین ایمن سازی با واکسن پنج گانه در گیلان اصلاح شیوه زندگی اساس پیشگیری از ابتلا به دیابت است. مراقبت و پیشگیری از بیماریها
در حجاج زودی واکسن پنتاوالان در اختیارکلیه مراکز بهداشتی درمانی ، پایگاه های بهداشتی واکسیناسیون و خانه های بهداشت استان قرار خواهد گرفت . این واکسن به کودکان درسنین 2 و 4 و 6 ماهگی تلقیح خواهد شد .ریاست دانشگاه در بازدید سرزده از مرکز بهداشتی درمانی شماره 13 رشت
ریاست دانشگاه در بازدید سرزده از مرکز بهداشتی درمانی شماره 13 رشت
مراسم آغازین ایمن سازی با واکسن پنج گانه در گیلان
مراسم آغازین ایمن سازی با واکسن پنج گانه در گیلان
اصلاح شیوه زندگی اساس پیشگیری از ابتلا به دیابت است.
اصلاح شیوه زندگی اساس پیشگیری از ابتلا به دیابت است.
مراقبت و پیشگیری از بیماریها در حجاج
مراقبت و پیشگیری از بیماریها در حجاج
واکسن پنتاوالان
واکسن پنتاوالان