معرفی همکاران

 

ایمیل

سمت

 

نام ونام خانوادگی

 

rashtnutrition@gmail.com

کارشناس مسئول تغذیه

پریسا حصیریان

 

rashtnutrition@gmail.com

کارشناس تغذیه

 

دلارام حلمی

rashtnutrition@gmail.com

کارشناس ارشد تغذیه

محمد بخشی

 

شرح وظایف کارشناس تغذیه ستاد شهرستان

  1. تدوین برنامه عملیاتی به منظور ارتقاء سلامت تغذیه ای جامعه
  2. نظارت کارشناسان تغذیه ستاد شهرستان بر حسن اجرای برنامه های تغذیه جامعه به منظور پیشگیری و درمان بیماریهایی مانند: چاقی واضافه وزن،دیابت وفشارخون بالاوچربی خون و...تامین ارتقاء سلامت جامعه
  3. نظارت  بر اجرای برنامه پیگیری اثربخشی مشاوره تغذیه افراد جوان و میانسال مبتلا به لاغری ، اضافه وزن و چاقی
  4. پایش و نظارت برنامه مراقبت تغذیه ای مادر باردار و شیرده  از مراکز تحت پوشش
  5. بازدید و نظارت در زمینه اهمیت مصرف نمک ید دار و تصفیه شده ومضرات نمک های غیراستاندارد ( آبی ، صورتی ، دریا و... )
  6. نظارت مشترک با اداره آموزش و پرورش شهرستان بر برنامه بهبود تغذیه در مدارس و پایگاه تغذیه سالم و توزیع شیر در مدارس
  7. پایش مشترک با واحد بهداشت محیط و اداره آموزش و پروش شهرستان جهت نظارت بر برنامه مکمل یاری با آهن و ویتامین َD در دانش آموزان
  8. برآورد مکمل ، تهیه جدول توزیع ، پایش و نظارت بر برنامه مکمل یاری در کودکان ، نوجوانان ، میانسالان ، سالمندان و مادران باردار
  9. تهیه مطالب آموزشی و  اجرای برنامه های مرتبط در مناسبت هایی از جمله ماه مبارک رمضان ، نوروز ، روز جهانی غذا ، بسیج ملی تغذیه ، روز جهانی چاقی و...
  10. برنامه پیشگیری و کنترل چاقی و اضافه وزن کودک زیر 5 سال و نوجوان 5 تا 18 سال ( ایران اکو )
  11. برنامه مراقبت تغذیه ای سالمندان مبتلا به سوءتغذیه
  12. آموزش سالمندان ، مراقبین و کارکنان تهیه و طبخ غذا در مراکز مراقبت و نگهداری سالمندان
  13. آموزش و توانمندسازی تیم سلامت ( پزشک ، کارشناس تغذیه ، مراقب سلامت ، بهورز ، داوطلبین و سفیران سلامت ) درخصوص برنامه های ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای
  14. توانمندسازی کارکنان ادارات بین بخشی در سازمان ها و ادارات دولتی ودانشگاهها از جمله کارکنان و دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ،حوزه علمیه ،آموزش وپرورش،کمیته امدادواداره تعاون وکارورفاه اجتماعی وصندوق بازنشستگی و....
  15. برگزاری جلسات آموزشی برای کلیه کارکنان درون بخشی ، برون بخشی ، نانوایان و عموم جامعه درخصوص آموزش فرهنگ مصرف نان کامل
  16. اجرای برنامه های آموزشی از طریق رسانه های جمعی به منظور حساس سازی و تاکید بر رعایت تغذیه صحیح  )از جمله هرم غذایی، کاهش مصرف قند ، نمک و چربی ، مکمل یاری و ...)
  17. همکاری با صدا و سیمای استانی جهت تهیه برنامه های آموزش تغذیه
  18. برپایی ایستگاه های اطلاع رسانی و مشاوره تغذیه در مناسبت های مختلف در سطح شهر
  19. همکاری و شرکت در کمیته بحران شهرستان و تهیه مطالب آموزشی درخصوص گرما ، سرما ، سیل و زلزله ، بیماری های منتقله از آب و هوا و ... وجمع بندی اطلاعات جمعیت در معرض خطر از جمله کودک زیر 5 سال ، مادران باردار ، سالمندان و بیماران مبتلا به دیابت و پرفشاری خون
  20. حمایت طلبی، پایش، نظارت و مدیریت برنامه های حمایتی تغذیه ای کودکان در ستاد شهرستان با هماهنگی اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی شهرستان

            21.تهیه شاخص های تغذیه ای به تفکیک و ارائه پس خوراند به مراکز

            22.نظارت کارشناس ستاد شهرستان بر عملکرد کارشناسان تغذیه مراکز تحت پوشش

   23.دریافت و جمع بندی آمار وضعیت نیروی انسانی ، فضا و تجهیزات کارشناسان تغذیه مراکز

   24.تدوین گزارش عملکردبرنامه های تغذیه وارائه آن به معاونت بهداشتی

 

آخرین بروز رسانی : 1404/04/18