معرفی همکاران
ایمیل
|
سمت
|
نام ونام خانوادگی
|
rashtnutrition@gmail.com
|
کارشناس مسئول تغذیه
|
پریسا حصیریان
|
rashtnutrition@gmail.com
|
کارشناس تغذیه
|
دلارام حلمی
|
rashtnutrition@gmail.com
|
کارشناس ارشد تغذیه
|
محمد بخشی
|
شرح وظایف کارشناس تغذیه ستاد شهرستان
- تدوین برنامه عملیاتی به منظور ارتقاء سلامت تغذیه ای جامعه
- نظارت کارشناسان تغذیه ستاد شهرستان بر حسن اجرای برنامه های تغذیه جامعه به منظور پیشگیری و درمان بیماریهایی مانند: چاقی واضافه وزن،دیابت وفشارخون بالاوچربی خون و...تامین ارتقاء سلامت جامعه
- نظارت بر اجرای برنامه پیگیری اثربخشی مشاوره تغذیه افراد جوان و میانسال مبتلا به لاغری ، اضافه وزن و چاقی
- پایش و نظارت برنامه مراقبت تغذیه ای مادر باردار و شیرده از مراکز تحت پوشش
- بازدید و نظارت در زمینه اهمیت مصرف نمک ید دار و تصفیه شده ومضرات نمک های غیراستاندارد ( آبی ، صورتی ، دریا و... )
- نظارت مشترک با اداره آموزش و پرورش شهرستان بر برنامه بهبود تغذیه در مدارس و پایگاه تغذیه سالم و توزیع شیر در مدارس
- پایش مشترک با واحد بهداشت محیط و اداره آموزش و پروش شهرستان جهت نظارت بر برنامه مکمل یاری با آهن و ویتامین َD در دانش آموزان
- برآورد مکمل ، تهیه جدول توزیع ، پایش و نظارت بر برنامه مکمل یاری در کودکان ، نوجوانان ، میانسالان ، سالمندان و مادران باردار
- تهیه مطالب آموزشی و اجرای برنامه های مرتبط در مناسبت هایی از جمله ماه مبارک رمضان ، نوروز ، روز جهانی غذا ، بسیج ملی تغذیه ، روز جهانی چاقی و...
- برنامه پیشگیری و کنترل چاقی و اضافه وزن کودک زیر 5 سال و نوجوان 5 تا 18 سال ( ایران اکو )
- برنامه مراقبت تغذیه ای سالمندان مبتلا به سوءتغذیه
- آموزش سالمندان ، مراقبین و کارکنان تهیه و طبخ غذا در مراکز مراقبت و نگهداری سالمندان
- آموزش و توانمندسازی تیم سلامت ( پزشک ، کارشناس تغذیه ، مراقب سلامت ، بهورز ، داوطلبین و سفیران سلامت ) درخصوص برنامه های ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای
- توانمندسازی کارکنان ادارات بین بخشی در سازمان ها و ادارات دولتی ودانشگاهها از جمله کارکنان و دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ،حوزه علمیه ،آموزش وپرورش،کمیته امدادواداره تعاون وکارورفاه اجتماعی وصندوق بازنشستگی و....
- برگزاری جلسات آموزشی برای کلیه کارکنان درون بخشی ، برون بخشی ، نانوایان و عموم جامعه درخصوص آموزش فرهنگ مصرف نان کامل
- اجرای برنامه های آموزشی از طریق رسانه های جمعی به منظور حساس سازی و تاکید بر رعایت تغذیه صحیح )از جمله هرم غذایی، کاهش مصرف قند ، نمک و چربی ، مکمل یاری و ...)
- همکاری با صدا و سیمای استانی جهت تهیه برنامه های آموزش تغذیه
- برپایی ایستگاه های اطلاع رسانی و مشاوره تغذیه در مناسبت های مختلف در سطح شهر
- همکاری و شرکت در کمیته بحران شهرستان و تهیه مطالب آموزشی درخصوص گرما ، سرما ، سیل و زلزله ، بیماری های منتقله از آب و هوا و ... وجمع بندی اطلاعات جمعیت در معرض خطر از جمله کودک زیر 5 سال ، مادران باردار ، سالمندان و بیماران مبتلا به دیابت و پرفشاری خون
- حمایت طلبی، پایش، نظارت و مدیریت برنامه های حمایتی تغذیه ای کودکان در ستاد شهرستان با هماهنگی اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی شهرستان
21.تهیه شاخص های تغذیه ای به تفکیک و ارائه پس خوراند به مراکز
22.نظارت کارشناس ستاد شهرستان بر عملکرد کارشناسان تغذیه مراکز تحت پوشش
23.دریافت و جمع بندی آمار وضعیت نیروی انسانی ، فضا و تجهیزات کارشناسان تغذیه مراکز
24.تدوین گزارش عملکردبرنامه های تغذیه وارائه آن به معاونت بهداشتی