توصیه های تغذیه ای درشرایط بحران

اسلاید پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید

اسلاید چاقی در کودکان زیر 5 سال

اسلاید تغذیه سالم در کودکان زیر 5 سال

توصیه های تغذیه ای مقابله با کم آبی بدن در گرما و پیشگیری از گرمازدگی

توصیه های تغذیه ای -بهداشتی درشرایط شیوع بیماری های منتقله از آب و غذا

آداب تغذیه درماه مبارک رمضان

جزوه پویش ملی تغذیه سالم 1403

دستورعمل بهداشت و پایگاه تغذیه سالم 1402

تغذیه دربیماران دیابتی

دستورعمل بازنگری شده حمایتی کودکان1403

بسته آموزشی نان کامل

پوستر نان کامل

نان کامل واثرات مفید آن بر سلامتی

تغذیه سالمندان ویژه مراقب سلامت وبهورز

دستورالعمل مصرف یدو فولیک در بارداری

دستورالعمل مکمل ید بارداری درهیپرتیروئیدی

میانه ید باردار و گروههای سنی

نمک یددار تصفیه شده ویژه اموزش عموم جامعه

اهمیت مصرف شیر و لبنیات-پویش ملی تغذیه 1402

نمک یددار عموم1402.11

کتابچه آموزشی پویش ملی تغذیه نمک تصفیه شده یددار

بسته آموزشی شیر و لبنیات - 1402

تغذیه در پیشگیری و کنترل بیماری قلبی عروقی و فشارخون

دستور عمل اجرایی برنامه حمایت تغذیه ای مادران -1402

نحوه ثبت مراقبت های تغذیه ای پزشک

نحوه ثبت مراقبت های تغذیه ای ویژه مراقب سلامت

نحوه ثبت خدمات کارشناس تغذیه

نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل فشار خون بالا

فیبر مواد غذایی و نقش آن در فشارخون بالا

چاقی و دورکمر بالا و نقش آن در افزایش فشارخون بالا

زندگی سالمتر با مصرف نمک کمتر

توصیه های تغذیه ای در بیماری های تنفسی و آسم

در زمان آلودگی هوا با گرد و غبار و ریزگردها چه غذاهایی بخوریم تا کمتر آسیب ببینیم؟

بسته آموزشی تغذیه در بیماران مبتلا به سل 1401

بسته جامع خدمات تغذیه در برنامه تحول سلامت (ویژه مراقب سلامت ،بهورز،ماما،کارشناس تغذیه وپزشک ) 1401

بسته آموزشی تغذیه در برنامه تحول سلامت در حوزه بهداشت (ویژه مراقب سلامت/بهورز/ماما) 1401

بسته آموزشی تغذیه در برنامه تحول سلامت (ویژه کارشناس تغذیه ) 1401

بسته آموزشی تغذیه در برنامه تحول سلامت (ویژه پزشکان شاغل در مراکز خدمات جامع )1401

چرا باید فقط ازنمک یددار تصفیه شدهاستفاده کنیم؟

پیشگیریوکنترلاختلالاتناشیازکمبود ید)IDD( ویژه کارکنان مراکزخدمات جامع سلامتو بهورزان

تغذیه و سلامت جوانان

تغذیه سالمندان

مدیریت تغذیه ای تظاهرات گوارشی در بیماری کووید-19

تغذیه در خشکسالی

بسته آموزشی روش های کاهش آرسنیک در برنج

بسته آموزشی مصرف مرغ سایز

راهنمای شناسایی، ارزیابی مدیریت اضافه وزن و چاقی کودک-نوجوان 5 تا 18 سال ویزه مراقب سلامت- بهورز

راهنمای مراقبت و کنترل وزن کودکان زیر 5 سال ویژه مراقب سلامت -بهورز

تغذیه تکمیلی کودکان شهریور 98

همیاری برای کاهش اسراف مواد غذایی 2

همیاری برای کاهش اسراف مواد غذایی 1

چگونه غذای سالمتری مصرف کنیم؟ 2

چگونه غذای سالمتری مصرف کنیم؟ 1

 تغذیه سالم و سلامت جامعه 2

 تغذیه سالم و سلامت جامعه 1

پیام های کلیدی سلامتی

 با غذاهای ارگانیک آشنا شویم 2

با غذاهای ارگانیک آشنا شویم 1

بیماریهای قلبی-عروقی و راه های پیشگیری از آن با اصلاح الگوی غذایی1

بیماریهای قلبی-عروقی و راه های پیشگیری از آن با اصلاح الگوی غذایی2 

مدیریت تغذیه با هدف پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان در دوران قرنطینه خانگی 

پرسشهای نمک2

پرسشهای رایج نمک1 

چاقی کودکان 

 چکیده تغذیه تکمیلی

 با مصرف چه میزان لبنیات، کلسیم مورد نیاز بدنمان را فراهم کنیم؟

شیرهای طعم دار آری یا نه؟

شیر کامل ترین نوشیدنی

پوکی استخوان بیماری خاموش

پاسخ به سوالات شما در زمینه شیر و لبنیات 2 

پاسخ به سوالات شما در زمینه شیر و لبنیات 1 

خوراک های بومی ایـران 

ﺗﻮﺻﯿﻪ ﻫﺎی ﺗﻐﺬﯾﻪ ای در ﺑﯿﻤﺎری ﻫﺎی ﺗﻨﻔﺴﯽ

توصیه های تغذیه ای در بیماریهای تب دار

تغذیه و سلامت مردان 

تغذیه و پیشگیری از سرطان 

کتاب معجزه تخم مرغ  سال 90 

راهنمای ملی مدیریت تغذیه در بحران96

 پمفلت روز جهانی تخم مرغ

 تغذیه در سنین مدرسه

کتابچه رهنمود غذایی 98

آخرین بروز رسانی : 1404/04/18