توصیه های تغذیه ای درشرایط بحران
اسلاید پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید
اسلاید چاقی در کودکان زیر 5 سال
اسلاید تغذیه سالم در کودکان زیر 5 سال
توصیه های تغذیه ای مقابله با کم آبی بدن در گرما و پیشگیری از گرمازدگی
توصیه های تغذیه ای -بهداشتی درشرایط شیوع بیماری های منتقله از آب و غذا
دستورعمل بهداشت و پایگاه تغذیه سالم 1402
دستورعمل بازنگری شده حمایتی کودکان1403
نان کامل واثرات مفید آن بر سلامتی
تغذیه سالمندان ویژه مراقب سلامت وبهورز
دستورالعمل مصرف یدو فولیک در بارداری
دستورالعمل مکمل ید بارداری درهیپرتیروئیدی
نمک یددار تصفیه شده ویژه اموزش عموم جامعه
اهمیت مصرف شیر و لبنیات-پویش ملی تغذیه 1402
کتابچه آموزشی پویش ملی تغذیه نمک تصفیه شده یددار
بسته آموزشی شیر و لبنیات - 1402
تغذیه در پیشگیری و کنترل بیماری قلبی عروقی و فشارخون
دستور عمل اجرایی برنامه حمایت تغذیه ای مادران -1402
نحوه ثبت مراقبت های تغذیه ای پزشک
نحوه ثبت مراقبت های تغذیه ای ویژه مراقب سلامت
نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل فشار خون بالا
فیبر مواد غذایی و نقش آن در فشارخون بالا
چاقی و دورکمر بالا و نقش آن در افزایش فشارخون بالا
توصیه های تغذیه ای در بیماری های تنفسی و آسم
در زمان آلودگی هوا با گرد و غبار و ریزگردها چه غذاهایی بخوریم تا کمتر آسیب ببینیم؟
بسته آموزشی تغذیه در بیماران مبتلا به سل 1401
بسته جامع خدمات تغذیه در برنامه تحول سلامت (ویژه مراقب سلامت ،بهورز،ماما،کارشناس تغذیه وپزشک ) 1401
بسته آموزشی تغذیه در برنامه تحول سلامت در حوزه بهداشت (ویژه مراقب سلامت/بهورز/ماما) 1401
بسته آموزشی تغذیه در برنامه تحول سلامت (ویژه کارشناس تغذیه ) 1401
بسته آموزشی تغذیه در برنامه تحول سلامت (ویژه پزشکان شاغل در مراکز خدمات جامع )1401
چرا باید فقط ازنمک یددار تصفیه شدهاستفاده کنیم؟
پیشگیریوکنترلاختلالاتناشیازکمبود ید)IDD( ویژه کارکنان مراکزخدمات جامع سلامتو بهورزان
مدیریت تغذیه ای تظاهرات گوارشی در بیماری کووید-19
بسته آموزشی روش های کاهش آرسنیک در برنج
راهنمای شناسایی، ارزیابی مدیریت اضافه وزن و چاقی کودک-نوجوان 5 تا 18 سال ویزه مراقب سلامت- بهورز
راهنمای مراقبت و کنترل وزن کودکان زیر 5 سال ویژه مراقب سلامت -بهورز
همیاری برای کاهش اسراف مواد غذایی 2
همیاری برای کاهش اسراف مواد غذایی 1
چگونه غذای سالمتری مصرف کنیم؟ 2
چگونه غذای سالمتری مصرف کنیم؟ 1
بیماریهای قلبی-عروقی و راه های پیشگیری از آن با اصلاح الگوی غذایی1
بیماریهای قلبی-عروقی و راه های پیشگیری از آن با اصلاح الگوی غذایی2
مدیریت تغذیه با هدف پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان در دوران قرنطینه خانگی
با مصرف چه میزان لبنیات، کلسیم مورد نیاز بدنمان را فراهم کنیم؟
پاسخ به سوالات شما در زمینه شیر و لبنیات 2
پاسخ به سوالات شما در زمینه شیر و لبنیات 1
ﺗﻮﺻﯿﻪ ﻫﺎی ﺗﻐﺬﯾﻪ ای در ﺑﯿﻤﺎری ﻫﺎی ﺗﻨﻔﺴﯽ
توصیه های تغذیه ای در بیماریهای تب دار