کارشناسان بهداشت محیط شهرستان رشت با همراهی کارشناسان سازمان گردشگری، از اماکن حساس صنفی بازدید به عمل آوردند.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان رشت: در ادامه اجرای برنامه سلامت نوروزی،روز سه شنبه مورخ 1 فروردین ماه 1402 کارشناسان بهداشت محیط شهرستان رشت از اماکن حساس صنفی، از جمله محل تهیه غذا، رستوران و شیرینی پزی بازدید به عمل آوردند. طی این بازدید پارامترهای مختلف از جمله زنجیره سرما و گرما و بار میکروبی به وسیله دستگاه های پرتابل مورد سنجش قرار گرفت و نمونه برداری کنترلی مواد غذایی جهت نظارت بیشتر انجام شد.
نظر دهید