• 1403/06/06 - 06:47
  • تعداد بازدید خبر : 219

برپایی موکب سلامت به مناسبت اربعین حسینی

هم زمان با مراسم عزاداری اربعین حسینی، با برپایی موکب های سلامت در گلزار شهدا، پیاده راه شهرداری رشت و میدان صیقلان خدمات بهداشتی رایگان به عزاداران ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان رشت؛ روز یکشنبه، 4 شهریور ماه 1403 ، هم زمان با اربعین حسینی موکب های سلامت با همکاری مرکز بهداشت شهرستان رشت، بسیج جامعه پزشکی و سازمان هلال احمر، در مکان گلزار شهدا، پیاده راه فرهنگی شهرداری رشت و میدان صیقلان برپا شد. در این مواکب علاوه بر اندازه گیری فشار خون و قند خون بیش از 600 نفر از مراجعین و ارائه 340 مورد مشاوره تغذیه، 5 هزار قرص کلسیم+D و 48هزار پرل ویتامین D توزیع شد. هم چنین ضمن ارائه مشاوره روانشناسی ، پمفلت ها و بروشورهای آموزشی با موضوعات بهداشتی از جمله پیشگیری از اعتیاد، کنترل و مقابله با پشه آئدس و پیشگیری از ابتلا به تب دنگی ، پیشگیری از ابتلا به آبله میمونی، کنترل فشار خون و قند خون و .... توزیع شد. گفتنی است دکتر محمد تقی آشوبی – رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان و دکتر ژاله مرتضوی- رئیس مرکز بهداشت شهرستان رشت ضمن بازدید از موکب های سلامت ، از نزدیک در جریان نحوه ارائه خدمات قرار گرفتند و از تیم سلامت مستقر در مواکب قدردانی کردند.

• گروه خبری : اخبار اختصاصی

آخرین بروز رسانی : 1403/06/06 06:47