پلمب یک کارگاه غیر بهداشتی تولید همبرگر دستساز
در جریان گشت مشترک با تعزیرات حکومتی، یک کارگاه غیر بهداشتی تولید همبرگر دستساز در رشت پلمب و مقدار ۳۵۰ کیلوگرم گوشت همبرگر آماده توقیف شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان رشت، در راستای تشدید نظارت بر واحدهای تولید و عرضه مواد غذایی، یک کارگاه غیر بهداشتی تولید همبرگر دستساز در این شهرستان شناسایی و پلمب گردید.
در این بازدید که با همکاری بازرسان بهداشت محیط و تعزیرات حکومتی انجام شد، مقدار ۳۵۰ کیلوگرم گوشت همبرگر آماده نیز توقیف و برای اقدامات قانونی بعدی به مراجع ذیصلاح تحویل داده شد.
این اقدام در جهت صیانت از سلامت عمومی و برخورد قاطع با تخلفات بهداشتی صورت پذیرفت.
نظر دهید