• 1404/06/17 - 01:19
  • تعداد بازدید خبر : 52
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

پلمب یک کارگاه غیر بهداشتی تولید همبرگر دست‌ساز

در جریان گشت مشترک با تعزیرات حکومتی، یک کارگاه غیر بهداشتی تولید همبرگر دست‌ساز در رشت پلمب و مقدار ۳۵۰ کیلوگرم گوشت همبرگر آماده توقیف شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان رشت، در راستای تشدید نظارت بر واحدهای تولید و عرضه مواد غذایی، یک کارگاه غیر بهداشتی تولید همبرگر دست‌ساز در این شهرستان شناسایی و پلمب گردید.

در این بازدید که با همکاری بازرسان بهداشت محیط و تعزیرات حکومتی انجام شد، مقدار ۳۵۰ کیلوگرم گوشت همبرگر آماده نیز توقیف و برای اقدامات قانونی بعدی به مراجع ذیصلاح تحویل داده شد.

این اقدام در جهت صیانت از سلامت عمومی و برخورد قاطع با تخلفات بهداشتی صورت پذیرفت.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 144213
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تصاویر

پلمب یک کارگاه غیر بهداشتی تولید همبرگر دست‌ساز پلمب یک کارگاه غیر بهداشتی تولید همبرگر دست‌ساز پلمب یک کارگاه غیر بهداشتی تولید همبرگر دست‌ساز پلمب یک کارگاه غیر بهداشتی تولید همبرگر دست‌ساز

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/06/17 01:19