• 1400/05/14 - 09:22
  • تعداد بازدید خبر : 125
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه
دردید وبازدید های نوروزی برای حفظ سلامت خود به نکات تغذیه ایی زیر توجه کنید:

دردید وبازدید های نوروزی برای حفظ سلامت خود به نکات تغذیه ایی زیر توجه کنید:

دردید وبازدید های نوروزی برای حفظ سلامت خود به نکات تغذیه ایی زیر توجه کنید:

دردید وبازدید های نوروزی برای حفظ سلامت خود به نکات تغذیه ایی زیر توجه کنید:

از انواع شیرینیهای ساده و در اندازه کوچک  برای پذیرایی میمانان خود  تهیه کنید. تا میهمانان  با افزایش  دریافت قند و چربی اضافی مواجه  نشوند

برای پیشگیری از اضافه وزن و چاقی در مصرف شیرینی وشکلات  زیاده روی نکنید.

 به منظور پیشگیری از اضافه وزن وچاقی ، دردید وبازدیدها بجای شیرینی های خامه ای و شکلاتی که حاوی مقدار زیادی کالری هستند،  از انواع خشک و ساده شیرینی ها در اندازه کوچک استفاده کنید

بجای مصرف شیرینی و شکلات در دید وباز دید های نوروزی بهتر است از میوه استفاده کنید. میوه ها  علاوه بر ویتامین ها واملاح معدنی که برای حفظ سلامت بدن لازمند ، حاوی ترکیباتی بنام انتی اکسیدان هستند که نقش آنها در پیشگیری از بیماری های غیرواگیر ازجمله دیابت ، بیماری های قلبی عروقی و سرطان ها شناخته شده است .

اگر در طول روز چند دید و بازدید در پیش دارید ، هر بار از یکی از انواع شیرینی ، شکلات ، آجیل و یا میوه استفاده کنید که با اضافه دریافت انرژی دچار اضافه وزن و چاقی نشوید.

مصرف زیاد میوه هم موجب اضافه وزن و چاقی می شود.  روزانه 2 تا 4 واحد  از گروه میوه ها می توان استفاده کرد. هرواحد میوه  معادل یک عدد میوه با اندازه متوسط است.

برای صرف چای ، بجای قند و شکلات ، از کشمش ، توت خشک ویا خرما در حد کم استفاده کنید

درمصرف آجیل زیاده روی نکنید . انواع مغزها وتخمه ها  حاوی مقادیر زیادی چربی هستند . بطوری که  هر 100 گرم آنها حاوی 500 تا 600 کالری  است . 

.  از انواع آجیل های بدون نمک ویا کم نمک  استفاده کنید. آجیل های شور با داشتن مقادیر زیاد نمک ، زمینه را برای فشار خون بالا فراهم می کنند

در میمهانی های نوروزی ، در وعده ناهار وشام  ، برای احتراز از دریافت زیاد کالری که با مصرف غذاهای چرب و سرخ شده  وارد بدن می شود ، سعی کنید نیمی از بشقاب خود را با سالاد و سبزی  پر کنید

مصرف سالاد و سبزی  بدلیل داشتن فیبر ، جذب چربی ها و مواد قندی را نیز کاهش داده و بدین ترتیب از اضافه وزن جلوگیری می کند

نوشیدن نوشابه (حتی انواع کم کالری) و آبمیوه های صنعتی را  که حاوی قند زیادی هستند ، به حداقل رسانده  و از آب ساده و یا دوغ های کم نمک وبدون گاز استفاده کنید.

  • برای سلامتی و نشاط بیشتر در ایام نوروز نیز مانند سایر روزهای سال به جای مصرف غذاهای چرب و سرخ شده، از غذاهای بخار پز، آب پز و تنوری استفاده نمایید.
  • مصرف مواد قندی و شیرین مثل شربت ها، شکلات، آب نبات، پولکی، گز، سوهان و ... را محدود کنید.
  • همه روزه در کنار تغذیه متعادل، تحرک بدنی و ورزش داشته باشید (حداقل 30 دقیقه پیاده روی تند در روز )
  • برای برخورداری از آرامش و سلامتی در طول سفرهای نوروزی و ایام دید و بازدید، تعادل در مصرف مواد غذایی را فراموش نکنید.
  • در مهمانی ها به جای کیک، کرم کارامل، شیرینی ها ، ژله ها و بستنی که کالری زیادی دارند از میوه های تازه به عنوان دسر استفاده کنید.
  • روزانه 5 بار در روز (400 گرم) سبزی و میوه مصرف کنید.
  • برای پیشگیری از اضافه وزن و چاقی در ایام نوروز به مقدار کالری دریافتی از آنچه در طول روز می خورید دقت کنید.
  • برای کاهش مقدار نمک مصرفی در ایام نوروز از غذاهای کم نمک، آجیل و تنقلات کم نمک مصرف شود.
  • حتی الامکان فست فودها (سوسیس ، کالباس ، پیتزا و انواع ساندویچ ها) و سیب زمینی سرخ کرده و پرنمک را محدود کنید.
  • مصرف نوشابه های گازدار، آب میوه های صنعتی و شیرین، شربت ها و سایر نوشیدنی هایی که به آنها شکر اضافه شده است را محدود کنید. 
  • گروه خبری : اخبار مرکز بهداشت رشت
  • کد خبر : 15916
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1395/01/11 09:22