( انواع پنیر، خیار شور و ترشی غیر بهداشتی و فاقد مجوزهای لازم در رشت)
در راستای گزارش بهورز و بازرس بهداشت محیط منطقه و دستور پیگیری ویژه دکتر برشان رئیس مرکز بهداشت شهرستان رشت و همکاری حوزه انتظامی بخش خمام، در ساعت 10/45 صبح پنجشنبه مورخه 26 دی ماه 1398 از محل کارگاه غیرمجاز تولید و پخش انواع پنیر، خیار شور و ترشی بازدید به عمل آمد و در این بازرسی بازرسین واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان رشت مقدار 4120 کیلوگرم انواع پنیرسنتی، 1635 کیلوگرم خیارشور و 270 کیلوگرم ترشی فله مشکوک به آلودگی در محل غیر بهداشتی که به صورت غیر مجاز بسته بندی و در بازار پخش می گردید کشف و توقیف شد و جهت سیر مراحل قانونی و تعیین تکلیف کالاهای توقیفی پرونده به مراجع قضائی ارجاء گردید. دکتر برشان رئیس مرکز بهداشت رشت در این رابطه اعلام کرد که: هیچ اغماض و چشمپوشی در ارتباط با برخورد با متخلفان در حوزه سلامت مردم وجود ندارد. رئیس مرکز بهداشت رشت از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز ارائه مواد غذایی مراتب را به سامانه 190 (ثبت شکایات مردمی وزارت بهداشت) گزارش دهند.
نظر دهید