همایش بهداشت نان و نانوایی
همایش بهداشت نان و نانوایی
همایش بهداشت نان و نانوایی
همایش بهداشت نان و نانوایی
همایش و کارگاه آموزشی یک روزه با همکاری بخشداری خمام و اتحادیه نانوایان ستنی رشت توسط مرکز بهداشت شهرستان رشت در تاریخ 14/10/93 ساعت 30/9 برگزار گردید. دکتر وارسته معاونت سیاسی اجتماعی فرمانداری رشت و مهندس کامران پی مدیر شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه هفت کشور ومهندس استقامتی بخشدار خمام و دکتر کامبیز قربانی معاونت فنی مرکز بهداشت رشت و کارکنان و بهورزان بخش خمام با حضور تعداد 205 نانوا در این همایش حضور داشتند. این همایش در سالن اجتماعات کانون فرهنگی و تربیتی شهید حق شناس خمام برگزار گردید . در این همایش ابتدا دکتر وارسته معاون سیاسی فرماندار صحبت نمودند سپس کامران پی در خصوص چگونگی خرید گندم و تولید آرد در کارخانجات آرد سازی استان توضیحات ارائه نموده و تولید صنعتی نان و افزایش مهارت نانوایی ها را در تولید نان خواستار شدند در ادامه دکتر قربانی در رابطه با اهمیت رعایت نکات بهداشتی و بیماریهای مرتبط با نان غیربهداشتی و مضرات جوش شیرین و بیماریهای پوکی استخوان – دیابت و فشار خون سخنرانی نمودند همچنین محمد عطار کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت رشت در رابطه با رعایت نکات بهداشتی فردی و نظم و نظافت و اهمیت رعایت بهداشتی برای بسته بندی و نگهداری و خنک کردن نان در هنگام خرید نکاتی را عنوان نموده سپس در مورد افزودنیهای مجاز و غیرمجاز در تولید نان و بعمل آوری کامل خمیر قبل از پخت نان و بدون مواد افزودنی غیرمجاز از جمله جوهر قند و جوش شیرین شدند در رابطه با نحوه مبارزه با حشرات و جوندگان عنوان نمودند و بر مقدم بودن بهسازی محیط و بستن راههای ورود نسبت به سم پاشی تأکید نمودند در این همایش تعداد 150 نسخه کامل کتابچه رنگی مربوط به دانستنیهای نان و نانوا در میان حضار توزیع شد و همچنین آزمایش عملی تشخیص جوش شیرین با استفاده از معرف های موجود روی تعدادی از نانهای تولیدی بخش خمام در حضور دهیاران و روسای شورای اسلامی و بهورزان و رابطین انجام رسید./
نظر دهید