کارگاه آموزشی یکنواخت سازی آیین نامه اجرایی ماده 13 قانون مواد خوردنی وآشامیدنی
کارگاه آموزشی یکنواخت سازی آیین نامه اجرایی ماده 13 قانون مواد خوردنی وآشامیدنی
کارگاه آموزشی یکنواخت سازی آیین نامه اجرایی ماده 13 قانون مواد خوردنی وآشامیدنی
با توجه به ابلاغ آیین نامه اجرایی جدید ماده 13 قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و دستورالعمل ها و چک لیستهای مرتبط توسط مرکز سلامت محیط کارکارگاه آموزشی یک روزه ای تحت عنوان یکنواخت سازی اجرای آیین نامه اجرایی جدید قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی و آشامیدنی برای کارشناسان بهداشت محیط شهرستان رشت در تاریخ 5/2/1394 در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی استان گیلان برگزار گردید.
در این کارگاه مهندس عطار مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان رشت در خصوص گردش کار اداری و رسیدگی به تخلفات بهداشتی صنوف ، ثبت فعالیتها در سامانه جامع بازرسی، نحوه اعطای سیب سلامت و صدور صلاحیت و پروانه کیوسکهای ثابت و سیار عرضه مواد غذایی نیز مباحثی را مطرح و در پایان جلسه به سوالات بازرسین پاسخ دادند و توضیح دادند که این جلسه به منزله ابلاغ رسمی شروع این طرح بوده و از این پس همکاران بهداشت محیط می بایست فقط از فرمهای جدید در اجرای قوانین استفاده نمایند.
همچنین مقررگردید بازدیدهای بهداشتی با اولویت رستورانها در سامانه جامع مدیریت بازرسی مرکز سلامت محیط و کار در اسرع وقت ثبت شده و گردش کار اداری مربوط به تخلفات بهداشتی مراکز و اماکن مشمول قانون فوق الذکربر اساس فرمهای جدید 24 گانه به انجام برسد.
نظر دهید