گزارش کمیته فنی بیماری تب خونریزی کریمه کنگو ( CCHF )
کمیته فنی بیماری تب خونریزی کریمه کنگو ( CCHF ) با حضور کارشناسان مسئول واحدهای فنی ستاد مرکز بهداشت شهرستان رشت در تاریخ بیست و پنجم تیرماه 97 ساعت 11 ظهر ، در دفتر ریاست این مرکز برگزار گردید .
در این جلسه در مورد راههای انتقال و گروههای در
معرض خطر که شامل دامداران ، کارکنان کشتارگاه ها ، قصابان ، کشاورزان و به ویژه
روستاییان که به نحوی با دام سر و کار دارند و نیز ، علائم بیماری در انسان که شامل
تب و لرز و سردر و درد عضلانی و گاه تهوع و استفراغ به همراه خونریزی می باشد و
راههای پیشگیری بیماری که شامل خودداری از کشتار دام د رمنازل ، معابر و خارج از
کشتارگاه های معتبر و رعایت اصول بهداشتی و استفاده از وسایل حفاظت فردی توسط
کارکنان زنجیره کشتار ، انتقال و عرضه کنندگان گوشت دام و نگهداری لاشه حداقل به
مدت 24 ساعت پس از ذبح در اتاق سرد د رکشتارگاه ، خودداری از خرید گوشت های بدون
مهر دامپزشکی ، استفاده از دستکش هنگام خرد کردن گوشت درمراکز عرضه و نیز منازل و
خودداری از جدا کردن و له کردن ( کشتن ) کنه ها توسط دامداران و شیردوشان بحث شد
مصوبات جلسه بشرح ذیل اعلام گردید :
1- نظارت و کنترل بیمارستانهای درگیر
در اجرای برنامه
2- آموزش به گروه های درمعرض خطر و
عموم مردم
3- بازدید از محل های فروش دام و
کشتارگاهها
4- برگزاری جلسه آموزشی برای کادر درمان
بیمارستانها
نظر دهید